Tuesday, October 26, 2010

Dia yg ku panggil Cayang..

Tak ku sangka, di saat ku merenung jauh masa silam..
Rupanya semua tinggal kenangan..
Suatu episod cinta yang baru hendak mencorak laluannya,
Telah pun menjadi buku sejarah tak lama kemudian..






Yang mekar takkan terus segar,
Yang berputik takkan terus berbunga,
Yang hilang tak pernah berganti..

Dia yg ku panggil Cayang..
Kini sudah menjadi Awak..
"Awak..kita tak boleh macam dulu. Kini saya sudah ada BF"
.........masih terbayang kata-kata berbisa itu...


Aku betah berdiri..biarpun bertongkatkan rindu..
Aku tetap melangkah tanpa perlu mengermis cinta mu..
Pergilah.. pergilah dari cintaku,
Jika itu kemahuan mu,
Jika itu demi kebaikan seluruh hidupmu,
Jika itu menjanjikan kebahagiaan buatmu........
.........................Aku merelakannya...........................
Adakah ini bermakna kita sudah tiada jodoh lagi?
Yang pastinya ini keputusan mu...
Ku harus menghormati....Jangan lagi menanti..
Ku kan pergi...............





























Tuesday, October 19, 2010

Star WArs ( Plo Koon character)

Ni berkaitan annual dinner tempat aku kerje yg blangsung hujung bulan september... ape kne mengena dgn tajuk di atas? sbb...temanya STAR WARS... tnpa berucap pjg lebar lg.. aku kongsi gambar yg sempt aku snap pkai hp ku.. ANNUAL DINNER: Galactica Nite.


opismates aku mnge'test' baju..




ni entrance masuk dewan (Sunway Convention Centre)


3 dr 9 menu yg kua atas meja mlm tu... seciput je..


bangga sat sifu Yoda & Dark Vader makan sebelah aku.. (hosmate aku ni sbnrnye..)

ni dia Plo Koon & the man behind the mask..hihi



gambar eksklusif Obi Wan Kenobi (Ubi Kelubi kot yg ni)
.
.
.
.
.
.
.
ok..got to go... end up this post about dinner..tq for smiling at it..hihihi (^_^)