Tuesday, March 22, 2011

Camping at Kela Adventure Camp, Raub , Pahang (last part)

muke-muke nak balik
keceriaan sebelum bertolak 
melayan peminat-peminat.. (*perasan giler)

Thank You to Kela Adventure Camp!!!

Camping at Kela Adventure Camp, Raub , Pahang (part 3 dah)

senaman pagi hari terakhir
ewah!!! gandingan instructor extra
sebelom floating & rafting
sebelom masok sungai
floating membawa mamat yg takot air
menahan kesejukan selepas floating
berakit plak

Camping at Kela Adventure Camp, Raub , Pahang

aksi menghilangkan boring
skuad penyelamat bersiap sedia....kunun
ni la titian burma
musang terbang
makanan tip top sedap
main musical chair sampai ada patah kerusi

pertandingan karaoke
pusing jangan tak pusing

Camping at Kela Adventure Camp, Raub , Pahang

Kali ni nak share tentang aktiviti-aktiviti outdoor aku pada bulan lepas. Kitorang pergi dalam 2 bas, btolak dari KL pada pagi Jumaat dan balik pada petang Ahad. Setiap peserta bayar RM 130 untuk aktiviti 3 hari 2 malam di sana. 
Ada night walk,flying fox, jungle trekking, meniti titian silara, titian burma, panjat spider web tu, floating and rafting.  
Ada banyak pengalaman pahit dan manis sepanjang 3 hari 2 malam termasuklah handle 4 orang yang histeria semasa aktiviti night walk. So, enjoy some photos taken during the camping! (^_^)/

baru bertolak
berhenti lunch 
baru sampai trus gantung banner
main puzzle
team buiding activity
senaman pagi
macam-macam gaya
start jungle trekking
redah sungai yg cejuk
berehat sebentar
bersambung.....

Sunday, March 20, 2011

Hana Yori Dango a.k.a Boys Over Flowers

Hari tu tengah aku duk mencari DVD citer untuk aku play bawah tv... tiba-tiba ada DVD hana yori dango. Apa lagi aku pasang la...layan sampai sekarang...tak abes-abes lagi.. yang bestnye..siap ada yang season 2. aku tengah layan yang season 1 dulu.. walaupun aku dah khatam tengok citer drama jepun ni mase kat U dulu. apa salahnya tengok balik kan?? pastu baru sambung season tu... yuk!! layan citer ni!! (^_^)/


JAPAN version (hana yori dango)

KOREAN version (boys over flowers)

TAIWAN version (meteor garden)